BIOGOR

Ponude

PROMOTIVNI PAKETI I SPECIJALNE PONUDE

Doživite harmoniju luksuza i prirode u hotelu Biogor.

PAKETI I PONUDE

Naši promotivni paketi i posebne ponude pažljivo su kreirani kako bismo vam pružili nezaboravno iskustvo opuštanja, revitalizacije i neometanog uživanja u netaknutoj prirodi.

PORODIČNI PAKET

Kreirajte dragocene uspomene sa svojom porodicom dok istražujete sve što hotel Biogor i okolina imaju da vam ponude. Porodični paket uključuje dva noćenja na bazi polupansiona za dve odrasle osobe i dvoje dece do 7 godina, radnim danima od nedelje do četvrtka, neograničeno korišćenje Wellness & spa centra i bazena sa termalnom vodom temperature 36°C, sa specijalnim popustom na sve vrste masaža i tretmana.

SPA PAKET

Uživajte u potpunom opuštanju i revitalizaciji uz spa paket koji uključuje dva noćenja na bazi polupansiona za dve odrasle osobe svim danima u nedelji, dve relaks masaže u trajanju od 50 minuta, neograničeno korišćenje Wellness & spa centra i bazena sa termalnom vodom temperature 36°C, sa specijalnim popustom na sve ostale masaže i tretmane.

VIKEND PAKET

Doživite savršen vikend potpunog opuštanja uz paket koji uključuje dva noćenja na bazi polupansiona za dve odrasle osobe i dvoje dece do 7 godina, od petka do nedelje, neograničeno korišćenje Wellness & spa centra i bazena sa termalnom vodom temperature 36°C, sa specijalnim popustom na sve masaže i tretmane.