BIOGOR

Spa

DOBRODOŠLI U
BIOGOR
WELLNESS & SPA

Ponuda spa centra, sa bazenima, saunama i otvorenim bazenom sa termalnom vodom, dostupna je tokom čitave godine kako gostima hotela, tako i dnevnim gostima uz obaveznu rezervaciju.

POTPUNO OPUŠTANJE ZA TELO I DUH

Biogor 20235Q6A8412-HDR-Edit

OTVORENI BAZEN 36°C

Prepustite se opuštanju u otvorenom bazenu, 365 dana u godini. Otvoreni bazen sa prirodnom termalnom vodom temperature 36°C, nudi jedinstveno iskustvo tokom cele godine. Sa direktnim pristupom iz unutrašnjeg dela, toplom vodenom vezom, put do blaženstva je lak i komforan. Prostrana terasa oko bazena nudi pogled na netaknutu prirodu i jezero. Ukoliko tražite mirno utočište za trenutak slobodnog vremena, naša spa oaza dizajnirana je da zadovolji sve vaše potrebe. Pridružite nam se u hotelu Biogor - gde je voda topla, a opuštanje na samo korak od vas.

08-22h
Biogor 20235Q6A8475-Edit

ZATVORENI BAZENI

Veliki zatvoreni bazen poziva goste svih uzrasta da uživaju u mirnoj i toploj vodi, dok posebno dizajnirani dečiji bazen obećava sate radosti za naše najmlađe posetioce. Za one koji traže još više opuštanja tu je bazen za hidromasažu. Okružujući ove vodene radosti, prostor sa ležaljkama pruža udobno mesto za relaksaciju i odmaranje. Dizajniran sa potrebama gostiju na umu, naš prostor sa zatvorenim bazenima je savršena destinacija za beg od gradske gužve, opuštanje i porodičnu zabavu. Gostima je na raspolaganju i Bar 36°C ukoliko žele da se osveže uz piće.

08-22h
unnamed (1) copy

SLANA SAUNA

Prepustite se pročišćavajućem dodiru slane saune, u prostoru dizajniranom da poboljša vaše blagostanje iznutra i spolja. Koristeći prirodne prednosti soli, slana sauna podstiče zdravlje disajnih puteva, detoksikuje telo i osvežava kožu. Mikroklima slane saune imitira terapeutske uslove prirodnih slanih pećina, nudeći efikasno rešenje za ublažavanje simptoma alergija, astme i drugih respiratornih problema. Dok se opuštate u toplom vazduhu, obogaćenom solju, iskusićete i smanjenje stresa, poboljšanje cirkulacije i jačanje opšteg imuniteta.

12-20h
unnamed copy

FINSKA & BIO SAUNA

Otkrijte moć finske i bio saune, od kojih svaka ima poseban uticaj na opšte zdravlje i blagostanje organizma. Finska sauna, sa suvom toplotom, podstiče detoksikaciju, ublažava bolove u mišićima i zglobovima i poboljšava kardiovaskularno zdravlje kroz duboko znojenje. S druge strane, vlažna toplota bio saune otvara disajne puteve, poboljšava zdravlje kože i stimuliše cirkulaciju. Obe saune pružaju utočište za opuštanje uma i tela. Prigrlite tradiciju saune kao vaš savremeni put ka blagostanju.

12-20h
Master,Is,Performing,Massage,Of,Shoulders,And,Neck,For,Female

MASAŽE I TRETMANI

Otkrijte transformativnu moć masaža i tretmana, osmišljenih da unaprede blagostanje vašeg tela, kože i uma. Od dubinskih masaža koje ublažavaju napetost mišića do aromaterapijskih tretmana koji smiruju čula, celokupna ponuda je stvorena da ispuni sve vaše individualne potrebe. Uživajte u podmlađujućim tretmanima lica za sjajnu kožu ili masaži toplim kamenjem za opuštanje mišića. Svaka sesija doprinosi fizičkom opuštanju, psihičkom miru i emocionalnoj ravnoteži. Otkrijte svet Biogor masaža i tretmana.

Biogor-280 Pazi ne vidim se u refleksiji, kao sam obrisao

AROMA SAUNA

Prepustite se aromatičnoj atmosferi naše aroma saune, jedinstvenog utočišta koje spaja tradicionalno iskustvo saune sa terapeutskim kvalitetima esencijalnih ulja. Ovaj poseban kutak nudi senzorno putovanje koje ne samo što opušta telo, već i smiruje um i popravlja raspoloženje. Dok vas blaga toplota obavija, pažljivo odabrane arome - od smirujuće lavande do osvežavajućeg eukaliptusa - prožimaju vazduh, pružajući mnoštvo zdravstvenih benefita. To uključuje smanjenje stresa i poboljšanje funkcije respiratornog sistema.

12-20h
Biogor-283

TEPIDARIJUM I PARNO KUPATILO

Tepidarijum i parno kupatilo sa svojim vlažnim i toplim ambijentom, obogaćenim aromatičnim esencijama, predstavlja utočište za čišćenje tela i duha. Visoka temperatura i para deluju sinergijski na otvaranje pora, detoksikaciju organizma i dubinsko opuštanje mišića. Parno kupatilo je posebno cenjeno zbog svojih terapeutskih svojstava, pomažući u ublažavanju respiratornih problema i poboljšanju elastičnosti kože. Prepustite se uživanju u blagodetima tople pare, nakon koje ćete biti osveženi i preporođeni.

12-20h
unnamed (1) copy 2

RELAKS SOBA

Ovaj mirni prostor predstavlja savršeno utočište od svakodnevne vreve, nudeći okruženje u kojem možete da se opustite i napunite baterije. Blaga, umirujuća muzika i nežno osvetljenje stvaraju smirujuću atmosferu, dok udobne ležaljke pozivaju da se zavalite i opustite. Soba je pažljivo dizajnirana da podstiče duboko opuštanje ohrabrujući vas da ostavite stres iza sebe i prepustite se tihoj kontemplaciji. Bilo da se opuštate posle spa tretmana ili tražite trenutak samoće, naša soba za opuštanje pruža mirno utočište u kojem možete vratiti unutrašnju ravnotežu.

12-20h
unnamed copy 2

HIDROMASAŽNA KADA

Hidromasažna kada namenjena je gostima željnim regeneracije i odmora. Topla voda i precizno usmerene mlaznice nežno masiraju i revitalizuju telo, pružajući olakšanje od napetosti i bolova, kao i opuštanje uma. Pozicionirana uz prozor, sa pogledom na jezero, ovo je mesto gde se gosti mogu prepustiti čarima vode i uživati u trenucima tišine i spokoja. Kreiran sa misijom pružanja ultimativnog iskustva opuštanja, ovaj prostor poziva na uživanje u harmoniji i udobnosti.

12-20h
Biogor Jan24-121 copy

MODERNA TERETANA

Uživajte u treningu u našoj potpuno opremljenoj teretani sa najsavremenijom opremom. Tokom treninga, prozori od poda do plafona nude panoramske vizure okolnih planina, reke i netaknute prirode. Bilo da dižete tegove, trčite na traci ili istražujete asortiman fitnes mašina, priroda u koju gledate pojačava vašu motivaciju.

07-23h