BIOGOR

DOBRODOŠLI U
BIOGOR
WELLNESS & SPA

Uronite u radost proslava i zabave uz raznovrsne živopisne događaje koji odišu tradicijom i radošću.

PROSLAVE I FESTIVALI

Energija fest

ENERGIJA FEST, Paraćin - jul

Festival je osnovan 2017. godine sa ciljem da se u maloj sredini pokrene nešto što će imati veći značaj od jedne obične letnje žurke. Festival je izrastao u muzičku manifestaciju kojoj pripadaju najveće zasluge za neprekidni napredak urbane kulture u Pomoravlju. Na ENERGIJA festivalu, muzički sadržaj poznatih domaćih i stranih izvođača, propraćen je najmodernijim audio-vizuelnim efektima, pružajući nezaboravan muzički doživljaj. Epitetom prvog i jedinog festivala u Pomoravlju, ENERGIJA festival pomaže u brendiranju grada Paraćina i mapiranju Pomoravlja kao kulturno turističke destinacije, koja kroz kulturni i zabavni sadržaj okuplja mlade.

pepper festival

DANI PAPRIKE, Drenovac, Paraćin – septembar

U septembru, uživajte u eksploziji ukusa na Festivalu paprike u Paraćinu! Zaronite u bogati, živopisni svet crvenih paprika poznatih u regionu. Od blagih do ljutih, ovaj festival slavi raznovrsni spektar ovog kulinarskog dragulja. Vikend ispunjen jelima obogaćenim crvenom paprikom, kulinarskim užicima, živim programom i dinamičnim duhom Paraćina.

etno fest paracin

ETNO FEST, Paraćin - septembar

Manifestacija, koja se održava u prvoj polovini septembra u okviru Кrstovdanskih svečanosti, promoviše narodne običaje, etno kulturu, kulturu odevanja i hrane iz prošlih vremena. Sastoji se iz nastupa renomiranih kulturno umetničkih društava, izložbe rukotvorina i suvenira, izložbe slavskih kolača i starinskih jela, nastupa književnika i pesnika i kocerata poznatih izvođača. Organizator je Turistička organizacija opštine Paraćin.

Moto fest

MOTO SKUP, Paraćin - jul

Pripremite se za epsku vožnju i pridružite nam se na Paraćin Moto skupu u julu! Priključite se ostalim motociklistima za uzbudljiv vikend slobode, zajedništva i neizbežnog zvuka motora. Istražite slikovite rute, uživajte u električnoj atmosferi i učestvujte u uzbudljivim događajima. Paraćin je ultimativna destinacija za ljubitelje motocikala - mesto gde strast prema dvotočkašima dolazi do izražaja!